Palvelumme

Lähde kanssamme pyöräseikkailulle. Meiltä löytyy vuokralle 4 kpl Canyon Dude fatbikeja. 

Ammattitaitoinen oppaamme vie teidät haluamallenne seikkailulle Rovaniemellä tai Pyhällä. Oppaan kanssa suunnistaminen jää meidän vastuulle, jolloin teillä on paremmin aikaa nauttia luonnosta ja kauniista maisemista. Tarvittaessa kiinnitämme Vauden runkolaukut pyöriin ja pakkaamme pyörät peräkärryyn, jolloin voimme seikkaila kanssanne vaikka Pallas-Yllästuntureiden taikka Pyhä-Luosto alueen kansallispuistojen maastopyöräreiteillä. Ohjatut fatbike retket ovat tarjolla ympäri vuoden, ota yhteyttä marko@outdo2rxperiences.fi 

20230322_101755

Talvisin nautimme luonnossa liikkumisesta myös hiihtäen. Meiltä löytyy 3 paria OAC:n skinbased liukulumikenkiä ammattitaitoisen oppaan kera. Oppaallamme on Suomen hiihdonopettajat ry:n koulutus alppihiihtoon sekä maastohiihtoon ja vuosikymmenien kokemus suksilla liikkumisesta, joten retkillämme saat halutessasi asiantuntevaa opastusta liukulumikenkien oikeaoppiseen käyttöön. Ryhmän toiveiden mukaan teemme retkiä joko aivan Rovaniemen keskustan läheisyydessä tai matkaamme autollamme vaikka Pyhä-Luoston tai Pallas-Yllästuntureiden kansallispuistoihin. Ota yhteyttä marko@outdo2rxperiences.fi

IMG-20221007-WA0059

Oletko koskaan kokeillut itsesi haastamista köysilaskeutumisen merkeissä ?

Köysitoiminnanohjaajakoulutuksen saanut oppaamme omaa pitkän kokemuksen etenkin lasten ja nuorten kiipeilyvalmennuksesta. Hänen kanssaan voitte turvallisesti lähteä haastamaan omia rajojanne laskeutumisen merkeissä.

Ensisijaisena kohteena toimii Rovaniemen alueella Hiidenkirnut ja palvelu on saatavissa säävarauksella toukokuusta lokakuun loppuun. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä marko@outdo2rxperiences.fi

Fatbike

Tarvitsetko vuokralle pelkän fatbiken ilman opasta ?

 

Meiltä löytyy 4 kpl Canyon Dude fatbikeja (2 x M-kokoinen ja 2 x L-kokoinen). Vuokraan sisältyy kypärä, lukko ja tarvittaessa Vauden runko-/tankolaukutVaraa pyöräsi osoitteesta marko@outdo2rxperiences.fi ja maksa noudettaessa kortilla (käytössä iZettle korttimaksu).

20221226_121226

Suunnitteletko omaa retkeä ja tarvitset vuokralle OAC:n liukulumikengät ilman opasta ?

 

Meiltä löytyy vuokralle 4 kpl OAC:n skinbased liukulumikenkiä (3 x KAR 149 ja 1 x WAP 129Varaa sukset ja sauvat marko@outdo2rxperiences.fi ja maksa noudettaessa kortilla (käytössä iZettle korttimaksu)

Mökki nettiin

Oletko matkaamassa Pyhä-Luosto kansallispuistoon, mutta majoitus puuttuu ?

 

 

Eipä hätää, käy vilkaisemassa Pyhähipun varauskalenterista, onko mökkimme vapaana. Tämä mökki toimii Pyhä-Luosto retkiemme tukikohtana ja muina aikoina vuokraamme sitä matkailijoille.

20220827_162006

Miltä kuulostaisi luonnossa nautittu gourmet-pizza ?

 

Pizzamestarimme tulevat mielellään kestitsemään teitä maan kuuluilla (asiakkaita Hangosta KittiläänOoni-pizzoilla. Meiltä löytyy sekä puilla että hiilillä toimiva  retkiuuni, jolloin lähestyminen autolta kohteeseen voi olla jopa 2km. Pizzojen taikinat kohotetaan noin 24h, joka on syytä huomioida varauksissa. Pystymme paistamaan maksimissaan 10 pizzaa, joka vie aikaa noin 2 tuntia. Pizzailta onnistuu kokemuksemme mukaan jopa -20C pakkasessa, kunhan vieressä löytyy lämmin tila taikinoiden työstämistä varten.

 

Jos kiinnostut, niin ota yhteyttä marko@outdo2rxperiences.fi, niin sovitaan yksityskohdista.

20230119_151228

Kiinnostaisiko määrätietoinen harjoittelu osaavan ohjaajan johdolla ?

 

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto yhdistettynä reilun vuosikymmenen kokemukseen lasten ja nuorten valmentamiseen ringeten, salibandyn ja kiipeilyn parissa on tuonut sellaiset eväät, että voin tarjota räätälöityä harjoittelua kunnon kohentamiseksi. Minusta ei ole paljon apua kuntosalin puolelle, mutta sitäkin enemmän luontoliikunnan parissa.  Ohjauksessani pääset tutustumaan esimerkiksi maastopyöräilyyn, murtomaahiihtoon, takamaastojen patikka- ja hiihtoretkille, lasketteluun, melontaan, rullaluisteluun ja kiipeilyyn.

 

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä marko@outdo2rxperiences.fi ja sovitaan alkutapaaminen, jossa kartoitetaan tarpeesi ja suunnitellaan sinulle sopiva ohjelma.

20230421_195805

Kiinnostaisiko viedä turvallisuusasiakirjanne digitalisaation keinoin käyttäjä ystävällisempään muotoon, jolloin ne olisivat mappien sijasta koko henkilöstön löydettävissä ?

Luontoelämysohjaajan koulutukseen sisältyy matkailualan turvallisuuspassi. Tämä koulutus yhdistettynä 10+ vuoden työkokemukseen teollisuuden työ- ja prosessiturvallisuuden parissa sekä 20+ vuoden kokemus teollisuuden laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusjärjestelmien sisäisestä auditoinnista sekä ajantasaisen lainsäädännön tuntemuksesta että 8 vuoden kokemuksesta teollisuuden työsuojeluvaltuutettuna antaa minulle loistavat lähtökohdat auttaa yritystänne turvallisuusdokumenttien osalta.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä marko@outdo2rxperiences.fi ja laitetaan turvallisuusdokumenttinne ajantasaiseen kuntoon.

20221215_141402

Tarvitsetko apua videoiden tekoon ?

 

Tarjolla olisi itse oppinut audiovisuaalinen osaaja. Videoihini pääset tutstumaan @alppilegenda Youtube- ja Instagram kanavillani. Parin kauden ajan olen tehnyt ja tuottanut kotikutoista somejoulukalenteria yhteistyössä kuopiolaisen taiteilijan @katjataide kanssa, joista viimeisin kausi on kerännyt yhteensä jo yli 10k näyttökertaa eri somekanavilla. Muutamia videoita olen tehnyt teollisuuteen työturvallisuuden koulutusvideoiksi. Parhaillaan toimin Lapin AMK:n yhtenä somevastaavista tehden heille lyhyitä Reels-videoita.

 

Jos kiinnostuit aiheesta, niin ota yhteyttä marko@outdo2rxperiences.fi ja katsotaan, kuinka voisin auttaa.

Bergenheimintie 7 (4)

Oletko myymässä asuntoasi ja tarvitset myyntiin lisäbuustia esittelyvideon muodossa ?

 

Tässä meidän aiemman kodin myyntivideo, joka buustasi asuntomme myyntiä merkittävästi. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä marko@outdo2rxperiences.fi, niin sovitaan yksityiskohdista.